u 21 sat

Sutra na pulskom Kaštelu hit komedija “Ringišpil” teatra Kerekesh

| Autor: Glas Istre
"Ringišpil"

"Ringišpil"


Otac i sin Kerekeš, udružili su svoje snage i napravili zajedničku HIT komediju "Ringišpil" koja će igrati na pulskom Kaštelu, u ponedjeljak, 21. lipnja u 21 sat u sklopu festivala smijeha "Istrom smijeh 2021". Dođite na predstavu i uđite u "Ringišpil" u kojem će vas uz smijeh do suza provozati Ljubomir i Jan Kerekeš.

Ulaznice su u prodaji u sustavu Entrio, Activi travel u Puli, Ghetaldus Rovinj, Ghetaldus Poreč, tur. agenciji Damir Umag, tur. agenciji Contineo Pazin, i na ulazu sat vremena prije predstave.

Zašto dudu nije dobro predugo cuclati? Kako razgovarati s tetama u vrtiću pored popišanog kreveta? Kako pristupiti djevojci? Što napraviti kad popušiš prvi šamar? Kako od djeteta napraviti čovjeka? Sve odgovore dobiti ćete u dnevnom boravku skromnog stančića, gdje samohrani otac započinje trnovit put odgoja svog sinčića. Ovako velika odgovornost iziskuje s očeve strane veliku sposobnost kao i obavezu, ali osim velike ljubavi prema sinu, otac Stanko nažalost ne raspolaže impozantnim životnim iskustvom kao ni inteligentnom nadogradnjom. Sin Tonko je, s druge strane, isto tako nažalost, zarobljenik genetike koja s razvojem sve više pokazuje svoju postojanost. Svaki period života ima svoje lice i naličje, tako da u određenim trenucima života polako uočavamo sličnost, pa čak i autentičnost ponavljanja istog. Ovo je priča o hrabrosti, odlučnosti i svijesti o životu u kojem se sve ponavlja, tj. vrti kao ringišpil.

Tekst i režija: Ljubomir Kerekeš

Igraju: Ljubomir Kerekeš (otac Stanko), Jan Kerekeš (sin Tonko)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of