mladi umjetnik

Dean Srdoč, fotograf iz Motovunskih Novaka: PRIRODA KAO FOTOGRAFSKA INSPIRACIJA

| Autor: Ružica KORACA
fotografije Dean Srdoč

fotografije Dean Srdoč


Dean Srdoč, dvadesetšestogodišnjak iz malog sela pokraj Motovuna, Motovunski Novaki, očarao nas je svojim fotografijama na društvenim mrežema pa smo željeli saznati nešto više o mladom umjetniku.

"Fotografijom sam se počeo baviti iz hobija prije desetak godina, još tijekom srednje škole. Veliki sam ljubitelj prirode koja je dio gotovo svake moje fotografije. One najčešće nastaju spontano prilikom izleta, šetnji ili obilaska nekog mjesta. Na njima volim prikazivati igre boja, svjetlosti i sjene. Volim fotografirati jutarnje izlaske sunca, more i zalaske sunca, planine, gradove i sela, te zapravo svaki dio pejzaža" govori nam Srdoč.

gggggggggg

Fotografska oprema je uvijek s njime, te je spremna kako bi zabilježio svaki prizor u prirodi koja ga očara svojom ljepotom a što se vidi i u njegovom fotografskom izričaju.

"U mojoj mapi osim onih s tla, mogu se naći i fotografije iz zraka koje pričaju posebnu priču" priča Srdoč.

Zahvalan je svima koji dijele njegove fotografije na svojim web stranicama i društvenim mrežama, naročito Glasu Istre i Istrametu jer smatra da je time prepoznat njegov rad. Ovog Božića, Dean je osvojio prvo mjesto na foto natječaju "Pazinska Božićna čarolija".

"Sve moje fotografije možete pronaći na mom Facebook i Instagram profilu pod imenom "deansrdocphotography". Uskoro ćete moći pratiti moje objave i na web stranici gdje će uz svaku fotografiju biti i kratak opis samog prikaza" kazao nam je za kraj Dean Srdoč .

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini