U nedjelju

U Kinu Valli za čitavu obitelj BOŽIĆNI MARATON FILMOVA

| Autor: Patricija SOFTIĆ

Ove nedjelje u Kinu Valli održat će se Božićni maraton filmova. S pet naslova iz recentne filmske povijesti, gledateljima će cijeli dan na raspolaganju biti filmovi po prigodnoj cijeni od 10 kuna po projekciji. Božićni maraton otvara u 11 sati "Arthur Božić" redatelja S. Smitha iz 2008., sinkronizirana animirana avantura o pogrešno dostavljenom poklonu koji dovodi u pitanje vjeru u Božić.

U 15 sati na rasporedu je predivni "Polar Express" redatelja R. Zemeckisa iz 2004., o dječaku Peteru koji se na Badnjak ukrca u Polar Express i upušta u čarobnu avanturu tijekom koje će mnogo naučiti o prijateljstvu, hrabrosti i božićnom duhu. Od istog redatelja u 17 sati gledatelje očekuje legendarna "Božićna priča", animirana verzija klasičnog romana Charlesa Dickensa o viktorijanskom siromahu na putu k samoiskupljenju uz pomoć nekoliko misterioznih Božićnih ukazanja u kojemu glavne uloge igraju Jim Carrey, Gary Oldman i Colin Firth.

"Četiri Božića" redatelja S. Gordona urnebesna je komedija iz 2008., o bračnom paru koji se istinski trudi za Božić posjetiti sve četvoro svojih razvedenih roditelja, a prikazuje se od 19 sati. Maraton zatvara u 21 sat kultni film "Predbožićna noćna mora" redatelja H. Selicka, priča o Jacku Skellingtonu koji slučajno naiđe na Svijet Božića koji je pun boja, svjetala i veselja i shvati da želi preuzeti mjesto Djeda Božićnjaka.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater