BROJNI UZVANICI

FOTO I VIDEO / DAJTE MI LIBAR DA UJDEM OD SVITA: Sa(n)jam knjige u Istri feštom obilježio 25. rođendan

| Autor: Mladen RADIĆ


Sa(n)jam knjige u Istri koji je prije 25 godina započeo u Puli proslavio je svoj 25. rođendan u Old City Baru u ponedjeljak navečer.

Za glazbenu podlogu proslave bio je zadužen DJ Teddy Lee, a u neko vrijeme pojavila se i prigodna rođendanska torta. Atmosfera je bila opuštena nakon što se cijeli dan radilo u Domu hrvatskih branitelja, no Sajam još nije gotov, zapravo tek se zahuktao jer traje do nedjelje.

- Ne slavimo rođendane jako dugo, ne svih 25 godina, tu je nekih 10-ak godina kako se slave. Naravno da pamtim one najsjajnije kada je zdravicu sajmu kazivao Predrag Lucić, kaže direktorica sajma Magdalena Vodopija.

Na pitanje što je motivira da i dalje vodi manifestaciju u nove radne pobjede, odgovara direktno:

- Osoba sam koja, kada se u nešto upusti, ne zna stati. To je čisto stvar karaktera, a i opčaravajuće je kako se nešto što ste stvarali razvija na način da to prestaje biti dio vas, da postaje nešto jako lijepo, čime se bave i drugi ljudi.

Zdravicu je održao Boris Dežulović, a stigla je i slavljenička torta stigla je s 25 svjećica, te je na torti pisalo "Dajte mi libar da ujdem od svita".

Ekipa koja radi na Sajmu priredila je originalno iznenađenje za direktoricu Sajma, Magdalenu Vodopija, otpjevavši joj prilagođenu verziju dobro znane pjesme "O bella ciao". Tako su oni pjevali "O Sajam Ciao", a u pjesmi su spomenuti svi relevantni akteri koji Sajam održavaju na nogama.


Podijeli: Facebook Twiter








Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum