AZIL ZA PSE "DRUŠTVO ZA ZAŠTITU ŽIVOTINJA RIJEKA"

UDOMLJAVANJE PASA: Treba im samo malo ljubavi i pažnje, i oni će vam biti najbolji prijatelji

| Autor: Portal GlasIstre.hr


VIVI
Ako ste u potrazi za psećom prijateljicom ne velikog rasta, ali ogromnog srca, radosnom smjehuljicom i grlilicom koja će svojom veseljem razvedriti i najtmurniji dan, onda je slatkica Vivi izbor za vas! I neka vas ne zavara njezin ozbiljan stav na fotografijama, ona je samo vrlo ozbiljno shvatila svoj zadatak prilikom poziranja, što je zapravo rezultiralo simpatičnim iznenađenjem jer od veselog bića kao što je ona, ozbiljnost smo najmanje očekivali.
Više o Vivi: http://zz-rijeka.org/vivi-velika-ljubav-u-malom-formatu/

 

DENI
Osim što je zaigrana i uvijek spremna na igru, Deni je i velika maza. Jedva dočeka češkanje trbuščića i zadovoljno se baca na leđa. Igrala bi se sa svima, ljudima, psima, pa čak i macama.
Više o Deni: http://zz-rijeka.org/deni-zaigrana-maza/

LORA
 Izuzetno je nježna i mazna, pa joj tražimo dom gdje će imati puno ljubavi i pažnje. Trenutno je na privremenom smještaju gdje joj je društvo još jedna ženkica, tako da znamo da se slaže s drugim psima bez obzira na spol.
Više o Lori: http://zz-rijeka.org/lora-garava-ljepotica/

CHIARA
Chiara je u kratkom roku postala vesela i zaigrana mazica. Udebljala se od redovitih obroka, nije više plaha i nepovjerljiva i što je najvažnije, spremna je za novi dom.
Narav joj je u svim superlativima, slaže se s drugim psima, poslušna, uredna, nenametljiva…
Više o Chiari: http://zz-rijeka.org/chiara-hrabra-smjehuljica/

BELLA
Neodoljivo slatka, simpatična i majušna Bella traži obitelj koja će je obožavati! Baš onako kako je njezine čuvalice obožavaju.
Više o Belli: http://zz-rijeka.org/bonboncica-bella-trazi-dom/

MAX
Ima 2 i pol godine i uobičajeni dobroćudni karakter retrivera. Zaigran je, poslušan i pravi veseljak. Veseli ga društvo ljudi, djece, pasa i boravak na otvorenom.
Više o Maxu: http://zz-rijeka.org/retriver-max-trazi-dom/

PIPI
Malenog je rasta – cca 9-10 kg i idealan je psić za stan, ali i kuću sa ograđenom okućnicom. Prema poznatim osobama je predivna i umiljata, a nepoznatim osobama prilazi sa zadrškom.
Više o Pipi: http://zz-rijeka.org/mala-pipi-trazi-dom/

FRENKI
Križanac je terijera ali samo po izgledu. Karakterno je miran, tih i druželjubiv psić. Aktivnost pokazuje samo kad je vrijeme za šetnju. Tada uzbuđeno skače, simpatično kezi zube, kao da se smije.
Više o Frenkiju: http://zz-rijeka.org/frenki-brkati-sarmer-njeznog-karaktera/

SEA
SEA je u azil stigla kao štene. Od tada su prošle godine i Sea ne zna za niti jedan drugi život. Njezin cijeli svijet nalazi se iza rešetaka azila. Još kao malena, Sea je bila je dobra i draga, nikada nije radila probleme, nikada se nije svađala sa drugim psima ili bila gruba prema ljudima. Naprotiv, Sea je bila i ostala vrlo drago, milo i nježno stvorenje. Nažalost, ništa od navedenog nije joj do sada pomoglo, azilska se dobrica nagledala puno udomitelja koji su u azil dolazili, ali nažalost, Seu nitko, nikada nije poželio udomiti..
Više o Sei: http://zz-rijeka.org/sea-draga-nevidljiva-debeljuca/

ĐONI
Vlasnik mu je umro i obitelj ga ne može preuzeti. ĐONI je veseo psić od 15 kg, 01.01.2019 napunit će 9-tu godinu. Vitalan, aktivan, dobroćudan, prihvaća druge pse a ljude obožava. 
Više o Đoniju: http://zz-rijeka.org/doni-osvajac-srca-koji-tuguje/

ANI
Ako ste u potrazi za predivnim četveronožnim bićem koje će vas obožavati, svojom ljepotom očarati, a dobrotom zauvijek vezati za svoje srce, onda vas pozivamo da razmislite o Ani, mladoj posebnici u koju se zaljubi svatko tko je upozna.
Više o Ani: http://zz-rijeka.org/ani-posebna-ljepotica-trazi-dom/

NIVA
Mala sam, visoka svega 30 cm i teška oko 8 kg, predivne i sjajne crne dlake prošarane sivom podlakom. Uz to sam i mlada, imam samo 7 mjeseci. Rekao bi netko da ću začas naći dom. No, postoji jedan problem. Ja vam se bojim ljudi. 
Više o Nivi: http://zz-rijeka.org/niva-mala-kujica-u-tipu-pinchera-trazi-dom/

SESTRICE
Ćetiri sestrice, majušne sramežljivice i velike mazice u potrazi su za svojim budućim obiteljima. Azil nije mjesto za njih, zimi pogotovo, i zato se iskreno nadamo da će ga što prije napustiti. Rođene su u 12. mj. 2018. godine, a kada odrastu biti će srednjeg rasta.
Više o sestricama: http://zz-rijeka.org/cetiri-sestrice-traze-topli-dom/


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater