U SUBOTU BESPLATNO U PULI

Spoj Bollywooda i vrhunskog plesnog umijeća u Istarskom narodnom kazalištu

Suvremena plesna grupa "Paaradox" iz Indije uključuje 19 iskusnih plesača iz Terence Lewis Contemporary Dance Companyja

| Autor: Vanesa BEGIĆ
Plesna predstava "Paaradox" iz Indije

Plesna predstava "Paaradox" iz Indije


Turistička zajednica grada Pula, Istarsko narodno kazalište i Grad Pula u suradnji s Veleposlanstvom Indije organiziraju nastup suvremene plesne grupe "Paaradox" iz Indije, koja uključuje 19 iskusnih plesača iz Terence Lewis Contemporary Dance Companyja.

Premijerni nastup održat će se u subotu, 26. veljače, s početkom u 20 sati u Istarskom narodnom kazalištu. Predstava se organizira u sklopu obilježavanja 75 godina neovisnosti Indije te 30 godina diplomatskih odnosa između Hrvatske i Indije.

Ulaz na predstavu je besplatan uz predočenje važećih EU Covid digitalnih potvrda te obavezno nošenje zaštitnih maski.

Za današnji svijet Indija je sinonim za Bollywood, a to je ono što će "Paaradox" dovesti na pozornicu Istarskog narodnog kazališta – prasak boja, živosti i začina, Bollywood u kombinaciji s vrhunskim suvremenim vještinama, koji će zajedno stvoriti prekrasne vizualne slike. Terence Lewis Contemporary Dance Company, proglašena je za najbolju indijsku plesnu trupu, a zajedno s Terence Lewis Professional Training Institute priznate su kao najpopularnije i najuglednije plesne organizacije u zemlji. Obje skupine istražuju ples u različitim poljima – edukacija, istraživanje, umjetnički i komercijalni pristup. Talentirani tim profesionalnih plesača i pedagoga te osnivači kompanije Terence Lewis i Mahrukh Dumasia, zaduženi su za odabir treninga plesača.

Osnivač i umjetnički direktor majstor Terence Lewis nadaleko je poznat kao vodeći indijski koreograf, plesač i TV sudac te višestruki osvajač rekorda iz Guinnessove knjige svjetskih rekorda.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater