SVE GORA SITUACIJA

Vijećnik Miljenko Vidić nezadovoljan stanjem u Nedešćini: OSTALI SMO BEZ BANKE, DISKA, ZATVARAJU SE KAFIĆI…

| Autor: Branko Biočić
Labin - općinska zgrada ispred koje je gradilište

Labin - općinska zgrada ispred koje je gradilište


Miljenko Vidić, nositelj liste grupe birača, već je u četvrtom mandatu vijećnik u Općinskom vijeću Svete Nedelje. Vidić je ogorčen stanjem u Nedešćini, općinskom središtu za koje kaže da propada i da je dodirnulo dno dna pa nas je nazvao kako bi prenio svoje nezadovoljstvo.

- Prije nekoliko dana skinuli su nam jedini bankomat u mjestu nakon što su prije nekoliko godina zatvorili poslovnicu OTP banke. Sada moramo po novac u Labin. Pošta radi samo do 11.30 sati pa ljudi koji rade ne mogu koristiti poštanske usluge. Bivši disko koji je bio centar zabave za mlade iz cijele Labinštine i šire, srušen je i nikad više nije otvoren, a u zgradu takozvanog Društvenog doma koji je trebao davno biti obnovljen, smjestila se općinska administracija koja se sada širi pa su ispred zgrade otvoreni radovi s ogromnom rupom, ali nigdje nema nikoga. Od sedam kafića u mjestu spali smo na jednog. Sve je zatvoreno i propalo. Ostala nam je jedino škola, općina, starački dom i dvije trgovine, a groblje nam je nula pa se pitam što je sljedeće za zatvaranje, govori nam nezadovoljni Vidić.

Miljenko Vidicxx, nositelj nezavisne liste M.Vidicxxa u opcxxinskom vijecxxu Svete Nedelje

Vijećnik Miljenko Vidić

Na upit može li on kao vijećnik nešto promijeniti, rezignirano kaže da se prijedlozi oporbe ne prihvaćaju

- Kao da govoriš zidu. Naši prijedlozi nemaju smisla. Sve je kako kaže i radi vladajuća stranka pa mi je žao što sam se uopće ponovno kandidirao za četvrti mandat u Vijeću. Bolje da sam kupio stado ovaca, čuvao ih i prodavao janjce jer to u Nedešćini više nema veze s ničim. Nezadovoljni su i drugi mještani jer smo dodirnuli dno dna, kaže ogorčeni Vidić koji ističe da jedino treba pohvaliti strpljenje mještana i njihovo ulaganje u izgradnju kuća i apartmana za turizam koji se jedini razvija.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater