NEVJEROJATNO

VIDEO / POGLEDAJTE OVO! Mladić se popeo na dimnjak u Plominu i visio s vrha. Sve je snimljeno!

| Autor: Glas Istre
Foto Instagram

Foto Instagram


Adam Lockwood, 19-godišnji Britanac koji ima Instagram stranicu "thelittlenuisance_" (mala smetnja), popeo se na veliki dimnjak termoelektrane u Plominu, najvišu građevinu u Hrvatskoj, i od tamo visio i radio zgibove, pišu 24 sata.

"Vjerovali ili ne, od od ovakvih me stvari uopće ne puca adrenalin. Dobijem tek sitnu stimulaciju u mozgu pa ne mogu naći stvari koje bi mi stimulirale um", napisao je u komentaru.

Ovaj dimnjak u Istri ima 340 metara i jedan je od najviših u Europi.

"Uspon na 340 metara oduzeo mi je dosta snage pa mi je bilo malo teže raditi zgibove. Ali ovako visoko još nisam bio. Monstruozna struktura", napisao je Adam, inače iz Manchestera, koji je u Hrvatsku došao na poziv prijatelja s kojim je, kako tvrdi, upao na posjed termoelektrane u 2 ujutro kako bi izbjegli radnike. Potom su do jutra boravili gore. 
Adam Lockwood na dimnjaku u Plominu
Adam i prijatelj na dimnjaku


Uspon je trajao oko dva sata, ali još šest sati skupljao je energiju kako bi se mogao uhvatiti za metalni rub i raditi zgibove. Morali su čekati noć kako bi se opet spustili.

"Bili smo gore 21 sat. Nije nam bilo hladno jer je termoelektrana u pogonu. Bio je to dobar osjećaj, jedan od najdojmljivijih pothvata", napisao je Adam, čiji je Instagram profil pun sličnih podviga. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater