u Dječjem ljetnom kampu

U Vrsaru obilježavanje Dječjeg tjedna: Kreativne radionice za djecu i odrasle

| Autor: Glas Istre
Ilustracija

Ilustracija


U subotu 1. listopada u jutarnjim satima u Dječjem ljetnom kampu u Vrsaru održati će se kreativne radionice za djecu i odrasle u organizaciji DND-a Vrsar. Radionice su namijenjene djeci, roditeljima, djedovima, bakama i svima koji žele pomoći u uređenju Dječjeg ljetnog kampa i provesti nekoliko sati u kreativnom druženju.

Subotnje radionice započinju u 10 sati zajedničkim oslikavanjem kontejnera u dječjem ljetnom kampu pod vodstvom Ornele Dubac. Istovremeno će vrtićka i školska djeca moći izraditi svoje figure za šah, čovječe ne ljuti se i mlin u čemu će ih voditi odgajateljica Franka i učiteljica Dijana. Djeca ili roditelji koji se više vole igrati, moći će zajedno odigrati ili naučiti pravila društvenih igara. U slučaju kiše, radionice će se odgoditi za drugi termin.

Dječji tjedan je tradicionalna godišnja akcija i aktivnost posvećena djeci. U sklopu dječjeg tjedna DND Vrsar organizira razne aktivnosti među kojima je predstava "Cvrčak i mrav“ u sportskoj dvorani Saline, u petak, 7. listopada u 10.30 sati. Ostale aktivnosti dječjeg tjedna uključuju podjelu poklon paketića prvašićima, susret s načelnikom i radionice za djecu iz predškolske grupe i djecu koja pohađaju produženi boravak.

U sklopu kreativnih zajedničkih subota, održati će se još dva susreta tijekom listopada i studenog, i to 22.1listopda turnir u društvenim igrama, a 12. studenog predstava za djecu u kojoj glume odrasli. Ideja zajedničkih subota nastala je kroz projekt „Ponovo zajedno – uređenje društvenog parka Vrsar“ financiran u sklopu natječaja „Mali projekti za bolje sutra“ od strane Zaklada za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva Istre. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of