KORONAVIRUS

U labinskoj srednjoj školi Mate Blažina od 21 razrednih odjeljenja, njih 13 prati nastavu online. ČAK 101 UČENIK U SAMOIZOLACIJI 

| Autor: Branko BIOČIĆ
Ilustracija

Ilustracija


U samoizolaciji se u Srednjoj škole Mate Blažine Labin nalazi 101 učenik, od ukupno 447. Njih 12 je COVID-19 pozitivno, dok njih 159 iz sedam razrednih odjeljenja prati nastavu na daljinu zbog potencijalne zaraze u razredu.

Ti učenici čekaju PCR testiranje zbog sumnje na COVID -19 bolest. Dok se ne saznaju službeni rezultati, u dogovoru s nadležnim epidemiolozima, ovi se učenici i njihovi razredi preventivno upućuju na nastavu na daljinu. Trenutno od ukupno 21 razrednih odjeljenja njih 13 nastavu prati online putem nastave na daljinu.
-Kako je u svakom razrednom odjeljenju, gdje su u međuvremenu utvrđene zaraze potvrđen veći broj učenika, većina učenika u određenim razredima neće se moći vratiti na nastavu na dan isteka samoizolacije. U samoizolaciji nemamo nijednog nastavnika, osim njih petoro koji su oboljeli od COVID-19. Želimo brzi oporavak svima, poručuje ravnatelj škole prof. Čedomir Ružić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini