NAJUGROŽENIJI DIO ISTRE

KORONA NA LABINŠTINI: Ušla je u Radio Labin, nekoliko nogometnih klubova, a sada i u popularni kafić na rivi u Rabcu

| Autor: Branko BIOČIĆ
Panorama Labina (Snimio B. BIOČIĆ)

Panorama Labina (Snimio B. BIOČIĆ)


Popularni rabački kafić Perla koji se nalazi na samoj rivi zatvoren je zbog koronavorisa od petka i bit će zatvoren sve do ponedjeljka 2. studenog. Potvrdila nam je to supruga vlasnika Perle Ingrid Glavičić. 

- Naš sin, koji nema nikakve simptome, odlučio se testirati nakon što je na jednom labinskom parkiralištu razgovarao s, kako se ustanovilo kasnije, pozivnom osobom. U petak je stigao nalaz koji je bio pozitivan i mi smo odgovorno i samoinicijativno odlučili zatvoriti kafić. Nitko to od nas nije tražio, ne bi mi ni znali da nam sin koji radi s nama nije rekao da je bio u kontaktu s pozitivnom osobom, kaže Glavičić.

Dodaje da su svi u samoizolaciji, cijela obitelj i djelatnici, ali nitko nije pozitivan.

Kafić Perla Rabac

Na Labinštini je 25. listopada registrirano 15 novih slučajeva koronavirusa, što je bila trećina slučajeva registriranih tog dana u Istri. Na Labinštini je prije jučerašnjeg testiranja utvrđeno ukupno 46 osoba zaraženih tim virusom i to s područja grada Labina 28, općine Sveta Nedelja 7, Kršana 9 te Pićna i Raše po jedan slučaj.

Inače, koronavirus je ušao i u nogometne klubove Rabac, Rudar i Potpićan Učka 72, zbog čega ovi klubovi nisu igrali svoje prvenstvene utakmice proteklog tjedna.

Cijeli NK Rudar je u samoizolaciji nakon što je šest igrača imalo temperaturu proteklog tjedna pa nisu ni putovali na derbi kod vodeće Crikvenice. U samoizolaciji su i Radio Labin, odnosno njegovi djelatnici, jer je i tamo jedan djelatnik u marketingu registriran kao pozitivan pa radio emitira po skraćenom i prilagođenom programu od 9 do 14 sati i tako će biti do 4. studenog.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater