NOVA REGULACIJA PROMETA

RIVA U RAPCU OD DANAS OPET ZATVORENA ZA PROMET

| Autor: Branko BIOČIĆ
Rabačka riva (Snimio Branko Biočić)

Rabačka riva (Snimio Branko Biočić)


U srpnju 2019. na rivi u Rapcu, spuštanjem ulazne rampe na snagu je stupio novi režim prometa. Međutim, zbog utjecaja covid pandemije rampa je bila otvorena 2020. i 2021. godine. S obzirom da se u subotu održava Festival kvarnerskog škampa te se očekuje veći broj posjetitelja, radi sigurnosti pješaka sa spuštanjem rampi krenuti će se već danas u 12 sati.

Regulacija prometa vršit će se na način da će rampe biti automatski spuštene svaki dan u terminu od 10 do 24 sata. U ponoć se rampa automatski otvara te će biti otvorena do 10 sati. Svi ugostitelji i vlasnici objekata trebaju dostavljačima napomenuti da se dostava odradi u periodu kad je rampa otvorena. Prvih par dana dok je rampa spuštena biti će prisutni zaštitari u vremenu od 12 do 24 sata radi informiranja vozača i sprečavanja nepropisnog korištenja.

Rampa ima podešen sustav za otvaranje na način da se istu poziva preko mobitela te ako je korisnik registriran u sustavu rampa se automatski otvara. Svi korisnici prijašnjeg sustava koji su ulazili preko kartica biti će registrirani u novom sustavu te obaviješteni pojedinačno o načinu ulaska pozivanjem. Za bilo kakva dodatna pitanja oko sustava rampi na rivi zainteresirani se mogu obratiti na tel. 052 866 865 ili email komunalni.odjel@labin.hr

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of