Nastavlja se trakavica

OTVORENI RAT BIVŠE RAVNATELJICE KAMENJAKA I NAČELNIKA MEDULINA Goran Buić kazneno prijavio Maju Šarić. Tvrdi da ima dokaze o milijunskim malverzacijama

| Autor: Danijela BAŠIĆ-PALKOVIĆ

Općinsko vijeće Medulina ponovno je na početak vratilo cijelu proceduru oko smjene Maje Šarić s mjesta ravnateljice u Javnoj ustanovi Kamenjak, pa se trakavica o tome tko je zapravo ravnatelj nastavlja. Međutim, za medulinske vijećnike dileme nema, jer Vijeće je jednoglasno izglasalo odluku o razrješnici Maji Šarić koju je nedavno poništio i na početak vratio Upravni sud u Rijeci. Općinsko vijeće u drugom je pokušaju potvrdilo razrješnicu Maji Šarić.

Načelnik Goran Buić se nakon gotovo dvije godine, koliko je Šarić na porodiljnom dopustu, dosjetio osobno pokrenuti kazneni postupak protiv nje kao odgovorne osobe "zbog malverzacija na Kamenjaku". U odluci, koju je usvojilo Vijeće, Buić najavljuje pokretanje postupka protiv Šarić "s obzirom da je tijekom njenog mandata izvršeno više kaznenih dijela protiv imovine, računalnih sustava, programa i podataka na štetu JU Kamenjak".

- Da je Maja Šarić nekim slučajem uložila toliko energije u sprječavanje malverzacija na rampi koliko sada ulaže u zadržavanje vlastite fotelje, ovaj problem ne bi postojao, smatra Buić. Tvrdi da je sukladno odluci Upravnog suda na Općinskom vijeću ponovljena Odluka o razrješenju Maje Šarić.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater