Javni natječaj

OPRTALJ udrugama namijenio 139.500 kuna. Krajnji rok za podnošenje prijava je 22. veljače

| Autor: Gordana ČALIĆ ŠVERKO
(snimila Gordana Čalić Šverko)

(snimila Gordana Čalić Šverko)


U oprtaljskoj općini raspisali su javni natječaj za financiranje programa i projekata, manifestacija i aktivnosti udruga sredstvima općinskog proračuna u ukupnom iznosu od 139.500 kuna. Krajnji rok za podnošenje prijava je 22. veljače.

Za prioritetno područje kultura predviđeno je 75.000 kuna namijenjenih organiziranju manifestacija na oprtaljskom području, promociji kulturne baštine, festivalima i susretima udruga u kulturi te aktivnostima u kulturi usmjerenim k povećanju turističke ponude. Najniži iznos sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinoj prijavi je 500 kuna, a najviši 60.000 kuna. U prioritetnom području sport i rekreacija s 54.500 kuna namjerava se obuhvatiti donacije sportskim i rekreativnim udrugama i klubovima, projekte namijenjene djeci i mladima, sportske susrete i natjecanja. Najniži iznos sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinoj prijavi je 500 kuna, a najviši 30.000 kuna.

U socijalnoj skrbi za potpore udrugama socijalnog karaktera predviđeno je 10.000 kuna s time da je najniži iznos sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinoj prijavi 500 kuna, a najviši 2.500 kuna. Prihvatljivim prijaviteljem smatra se udruga ili neprofitna organizacija koja ima sjedište ili članove ili provodi aktivnosti za korisnike i s korisnicima na području Općine Oprtalj te ispunjava sve druge uvjete propisane uputama za prijavitelje.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini