SVETVINČENAT

Javni natječaj za sportske udruge


Još 15 dana ostalo je sportskim udrugama s područja općine Svetvinčenat da se odazovu na Javni natječaj za financiranje projekata udruga u sportu za ovu godinu. Općina Svetvinčenat natječaj je raspisala 31. prosinca 2018., a opći cilj natječaja je povećanje kvalitete života djece, mladeži te svih građana kroz provođenje sportskih programa treninga i natjecanja u sportskim klubovima općine, te kroz sportsku rekreaciju.

Spomenute udruge mogu prijaviti projekt za sljedeća prioritetna područja kao što su provođenje sportskih aktivnosti djece, mladeži i studenata, sportske pripreme, domaća i međunarodna natjecanja te opća i posebna zdravstvena zaštita sportaša, zatim za redovno djelovanje sportskih udruga i Sportske zajednice Općine Svetvinčenat, za sportske aktivnosti osoba s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom, i ostale aktivnosti vezane uz sport i rekreaciju. Za tu je svrhu općina u ovogodišnjem Proračunu predvidjela 305 tisuća kuna.

Dokumentaciju za natječaj valja predati u zatvorenoj omotnici koja na vanjskoj strani mora sadržavati puni naziv i adresu podnositelja prijave, preporučenom pošiljkom ili dostavom u pisarnicu Općine Svetvinčenat, obavezno uz naznaku "Javni natječaj za financiranje projekata udruga u sportu sa područja Općine Svetvinčenat za 2019. godinu - ne otvarati" na adresu Sportska zajednica Općine Svetvinčenat, Svetvinčenat 47. Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa je 1. veljače. (P. S.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater