RT KAMENJAK: PLJUSKA TURISTIČKOM MEDULINU

NAPLATILI JOJ 80 KUNA ULAZ PA JE TJERALI S PLAŽE JER JE POD KONCESIJOM Nerlović: Vikali su mi da sam krava i spustili kajak na nogu!

| Autor: B. PETROVIĆ
Ilustracija

Porečanka Iva Nerlović ogorčena je na postupanje djelatnika Windsurf Stationa Premantura čiji su je vlasnici u nedjelju oko 13 sati pokušali potjerati s plaže, pod izlikom da imaju koncesiju te, nakon što to nisu uspjeli, namjerno spustili kajak njoj na koljeno ozlijedivši je. Na teren je radi toga izašla i policija.

Kako nam je ispričala Nerlović na Kamenjak je stigla s 15-godišnjim sinom svoje prijateljice i uredno platila kartu od 80 kuna.

- Planirali smo otići na špilje, nismo namjeravali ostati na toj plaži među pedalinama, ali htjeli smo se tamo malo ohladiti. Onda je došla djelatnica Windsurfinga i krajnje bahato pokušala nas otjerati riječima da ne smijemo biti ovdje, da što ja ne vidim da je to za sport, ispričala nam je Nerlović ističući da se na tom mjestu željela samo kratko okupati.

- Pokušala sam gospođi objasniti da to što ima koncesiju ne znači da ja nemam pravo spustiti se na plažu no, ona je nastavila vrijeđati riječima da sam "frustrirana baba, da sam krava, da ću vidjeti jer ne znam s kim ima posla"…. Na to sam poludjela, rekla sam joj "Nemaš me pravo otjerati" i odlučila da se neću maknuti. No, do mene je stigao vlasnik i rekao da će on tu spustiti kajake te jedan od njih spustio direktno meni na koljeno, smijući mi se u lice, požalila nam se Nerlović.

U ponedjeljak smo nazvali i vlasnika/sudionika tog događaja Lovru Barbalića. Incident nije želio komentirati.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of