NISU JEDINSTVENI

Nakon što su dobili e-mail od predsjednika istarskog Ceha ugostitelja, DIO ROVINJSKIH UGOSTITELJA NIJE SE PRIDRUŽIO DANAŠNJEM PROSVJEDU "5 DO 12"

| Autor: Gabrijela DOBROVIĆ
Stanislav Briškoski / Natpis na jednom rovinjskom kafiću

Stanislav Briškoski / Natpis na jednom rovinjskom kafiću


Zanimljivo, nekoliko rovinjskih ugostitelja reklo nam je danas da nisu podržali prosvjed ugostitelja "5 do 12" te da je, između ostalog, uzrok tome i obavijest koja im je pristigla elektronskom poštom od predsjednika istarskog Ceha ugostitelja, Stanislava Briškoskog.

S obzirom da je ispalo da je Briškoski tražio od svojih članova da bojkotiraju prosvjed, pitali smo i njega o čemu se radi. Briškoski je izjavio kako nije istina da je pozvao ugostitelje na bojkotiranje prosvjeda, već da je namjera bila obavijestiti članove kako Ceh ne sudjeluje u organizaciji prosvjednog zatvaranja, a kojeg je pokrenula Udruga ugostitelja Kvarnera i Istre.

On ističe da je Ceh svjestan teške situacije i teškoća u poslovanju ugostitelja.

"Vjerujem da će se direktnom komunikacijom s nadležnim tijelima pronaći kvalitetna rješenja", rekao je Briškoski.

Usprkos tome, bilo je i rovinjskih ugostitelja koji su se odazvali prosvjedu, objavivši to na svojim društvenim mrežama. Konobar Alex iz caffe bara Bruno izjavio je kako vjeruje da će inicijativa polučiti uspjeh.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I ONLINE IZDANJU OD PETKA

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini