TZ ŽMINJ TZ

POGLEDAJTE VIDEO / Turistička zajednica predstavila promotivni video o Žminjštini

Iz TZ-a pozivaju sve iznajmljivače, ugostitelje i ostale subjekte koji svoje poslovanje temelje na turizmu, da ažuriraju svoje podatke ili, ako već nisu, da se prijave u ponuđene kategorije u koje temeljem svog poslovanja pripadaju

| Autor: Anđelo DAGOSTIN
Žminj (Foto: TZ Žminj)

Žminj (Foto: TZ Žminj)


Turistička zajednica Žminj protekle je "pandemijske" mjesece iskoristila za stvaranje promotivnih materijala koji će doprijeti do ciljane publike na internetu, pogotovo putem društvenih mreža i drugih digitalnih kanala.

Tako je u suradnji s pulskom produkcijskom kućom Studio 11 nastao promotivni video u kojem su sažete emocije Žminjštine upravo promovirajući događaje i vrijednosti koje je ova zona njegovala godinama.

Kratki video klip, na sažet način donosi priču o žminjskoj baštini, gastronomiji i autohtonim proizvodima, dakle, tradicijskim vrijednostima koje privlače goste u ovaj kraj. Video se može pogledati na redizajniranim i osvježenim mrežnim stranicama Turističke zajednice Općine Žminj na www.tzzminj.hr koja donosi sadržaje na hrvatskom, engleskom i njemačkom, a planira se prevesti i na talijanski jezik.

Web stranica opisuje nekoliko segmenata koji su klasificirani na područja: gastronomije, kulture, aktivnosti, smještaja, zanimljivosti i događanja. Ističe se poseban kutak za iznajmljivače gdje se mogu pročitati novosti vezane za teme oko pravnih okvira, situacije povezane uz epidemiološke mjere i novosti, a ponuđene su i razne edukacije te ostale servisne informacije koje mogu dobro doći svakom iznajmljivaču.

Osim navedenog, iznajmljivači s područja Općine Žminj imaju mogućnost besplatne promocije smještajnih objekata. Mrežne stranice su nastale u suradnji TZO Žminj i obrta E4tehnology iz Žminja. Iz TZ-a pozivaju sve iznajmljivače, ugostitelje i ostale subjekte koji svoje poslovanje temelje na turizmu, da ažuriraju svoje podatke ili, ako već nisu, da se prijave u ponuđene kategorije u koje temeljem svog poslovanja pripadaju. Podaci se svakodnevno ažuriraju, a prijave i korekcije sadržaja mogu se prijaviti uredu TZ Općine Žminj.

TZ Općine Žminj, osim nove mrežne stranice, donosi najnovije informacije te brojne zanimljivosti na Facebook profilu Visitzminj, a aktivni su i na Twitteru, Instagramu te YouTube kanalu. Osvježenje u Istri bile su inovativne Viber naljepnice s kojima su u Žminju prvi krenuli te izazvali veliko oduševljenje. TZO Žminj prepoznala je važnost online komunikacije i promocije putem novih kanala.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater