LABIN

Na Titovom trgu i parkiralištu Stari grad uveden NOVI SUSTAV NAPLATE

Osim dužeg radnog vremena (parkirališta do 30. rujna rade od 8 do 22 sata) i ljetnih tarifa (10 kuna na sat na Titovom trgu i 5 kuna na sat na parkiralištu Stari grad) mijenja se i sustav naplate i to putem parkirnog automata, SMS-a ili aplikacije ParkWallet

| Autor: Branko BIOČIĆ
Sve cijene parkiranja ostaju iste

Sve cijene parkiranja ostaju iste


Jučer je počeo ljetni režim l naplate na javnim gradskim parkiralištima kojima upravlja Labin 2000 d.o.o. Osim dužeg radnog vremena - parkirališta do 30. rujna rade od 8 do 22 sata - i ljetnih tarifa - 10 kuna na sat na Titovom trgu i 5 kuna na sat na parkiralištu Stari grad - mijenja se i sustav naplate.

Naime, više nema ručne naplate na Titovom trgu i naplate na kućici na parkiralištu Stari grad, već se naplata vrši putem parkirnog automata koji je postavljen uz punionicu automobila na struju (Titov trg ) i na mjestu gdje je nekada bila parkirna kućica na parkingu Stari grad, putem sms-a, putem aplikacije ParkWallet.

U parkirni automat ubacuje se minimalno vrijednost jednog sata, a nakon toga se broji razmjerna vrijednost kuna/sat – npr. ako se ubaci 6 kuna na parkingu Stari grad, korisnik će na parkingu moći biti parkiran sat i 10 minuta. Nakon ubačenog novca, korisnik uzima parkirnu karticu i stavlja je ispod vjetrobranskog stakla kako bi bila vidljiva kontroloru. Na kartici piše do koliko sati je korisnik platio parking.

Naplata putem SMS-a obavlja se slanjem poruke s registarskom oznakom vozila na brojeve 707025 (parkiralište Stari grad) i 707036 (parkiralište Titov trg). Ukoliko se pošalje par uzastopnih poruka svaka vrijedi kao jedan sat. Putem aplikacije ParkWallet naplata se vrši slanjem QR coda koji će biti istaknut na parkiralištu. Nakon prijave u aplikaciju može se platiti satna, dnevna, mjesečna, sezonska ili godišnja parkirna karta. Na transakcije se ne plaća nikakva naknada.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum