izlet

KLUB RITMIČKE GIMNASTIKE POREČ Gimnastičarke na druženju u Humu

| Autor: Sandra ZRINIĆ TERLEVIĆ

Klub ritmičke gimnastike Poreč za svoje je članove organizirao edukativni izlet. Tako se 15-ak djevojčica pod vodstvom trenerica Natalije Tvrtković i Jane Oplanić uputilo prema Buzetu, a zatim prema najmanjem gradu na svijetu Humu.

Hum je nekad bio jedan od najvažniji središta glagoljice te se i danas mogu naći razni spomenici glagoljici. Od Huma su se uputile na pješačenje prema Kotlima, selu bez stalnih stanovnika poznatom po Rečini i njenim kotlastim udubinama te mlinarskoj prošlosti.

Na ovom zajedničkom druženju trenerica Jana je podijelile i medalje pristigle iz Karlovyh Vivari koji su organizirali 1. Carlsbad Home Cup na kojem je online sudjelovalo oko 400 gimnastičarki iz Europe. Petra Belević je osvojila 1. mjesto u kategoriji juniorki, Gresa Ramadani 2. mjesto u kategoriji kadetkinja. Gresa je ujedno osvojila i 1. mjesto prema lajkovima publike.

Klub sada ide na dvotjedni odmor, a 13. srpnja započinju s ljetnim kampom koji će trajati do kraja srpnja pod vodstvom trenerice Ane Vukoje, a u kolovozu počinju s redovnim treninzima i ljetnim pripremama.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini