PRIOPĆENJE

IDS FUNTANA: Mi s odlaskom Grgete u HDZ nemamo nikakve veze

| Autor: Glas Istre
Funtana

Funtana


Nakon medijskih objava o prelasku nezavisnog Mladena Grgete, načelnika Općine Funtana, u redove HDZ-a, iz IDS-a su se danas oglasili s priopćenjem u kojem kažu da "s tom odlukom nemaju nikakve veze".

- Naime, u pojedinim se medijima moglo pročitati da je Općinsko vijeće Općine Funtana podržalo prelazak načelnika u redove HDZ-a, što nipošto nije točno. Općinski vijećnici nisu nikada o tome raspravljali, a između načelnika Grgete i podružnice IDS-a Funtane nije postojao nikakav dogovor, niti je stranka na bilo kakav način podržala, odnosno sudjelovala u toj odluci, kažu iz IDS-a.

- Načelnik Mladen Grgeta prešao je u HDZ i to je isključivo njegova odluka, odnosno njegove liste. Poput većine Funtanjana, i mi smo zatečeni ovom odlukom. Zbog točnog informiranja javnosti, važno nam je razjasniti svim našim članovima, simpatizerima i sumještanima, da IDS Funtane nije podržao odluku nezavisnog Mladena Grgete da pređe u HDZ, ističu iz IDS-u Funtane, dodavši da "kao i u svim istarskim gradovima i općinama, IDS djeluje prije svega konstruktivno".

- Programska suradnja između IDS-a i načelnika Grgete temelji se na konkretnim projektima i razvojnoj politici našeg mjesta. Ukoliko se politike naše općine promijene prelaskom načelnika u HDZ, uzimamo si za pravo revidirati naš stav po pitanju suradnje, zaključuju iz IDS-a Funtane. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini