Design district u ROVINJu

FOTO/TURISTIČKI DISTRIKT POSTAO DIZAJNERSKI Pogledajte kako izgleda spoj turizma i proizvođača interijera

| Autor: Lara BAGAR


U četiri dana koliko traje manifestacija posjetitelji će moći razgledati izlagačke prostore koji nude rješenja ključ u ruke, savjetovati se s arhitektima u Archi corneru i podijeliti iskustva na stručnim događanjima. Od posebno zanimljivih dijelova Sajma tu je i Millennial Design s radovima mladih kreativaca, budućih pokretača gospodarstva i poduzetništva.

 

Do nedjelje prostor bivše Tvornice duhana Rovinj domaćin je drugog Međunarodnog sajma namještaja i uređenja "Design district", koji je nakon prošlogodišnjeg iznimno uspješnog, ove godine na čak šest tisuća četvornih metara privukao 130 izlagača i uglednih predavača iz domene dizajna i arhitekture.

U četiri dana koliko traje manifestacija posjetitelji će moći razgledati izlagačke prostore koji nude rješenja ključ u ruke, savjetovati se s arhitektima u Archi corneru i podijeliti iskustva na stručnim događanjima. Od posebno zanimljivih dijelova Sajma tu je i Millennial Design s radovima mladih kreativaca, budućih pokretača gospodarstva i poduzetništva. Kako i priliči sajmu izlagači su pripremili i posebne popuste za izložene proizvode i dogovorene poslove te mogućnost da se na jednom mjestu pronađe namještaj i oprema za sve potrebne dijelove objekta.

Raznolikost ponuđača i izuzetno okruženje stare tvornice koje odiše industrijskim dizajnom – sajam Design District svrstavaju u jedinstveno mjesto u regiji koje trebaju posjetiti ne samo oni kojima uskoro treba arhitektonsko ili interijersko rješenje, nego i oni koji vole dizajn i druženje, oni koji se bave investicijama, oni koje čeka uređenje ili preuređenje prostora, jednom riječju – gotovo svi.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum