MEDULIN

DVD Medulin uvršten među najuzornija dobrovoljna vatrogasna društva u Istri: VATROGASCI DOBILI NOVO VOZILO VRIJEDNO DVA I POL MILIJUNA KUNA

Ljetna požarna sezona je u tijeku i mi u nju ulazimo s još jednim veoma kvalitetnim vatrogasnim vozilom marke Mercedes koje će nam osigurati još učinkovitije djelovanje na intervencijama. Stoga mještani Medulina, a posebice naši gosti, mogu biti sasvim mirni glede protupožarne zaštite, istaknuo je predsjednik DVD-a Medulin Marin Mihovilović

| Autor: Asim ČABARAVDIĆ
(Snimio Asim Čabaravdić)

(Snimio Asim Čabaravdić)


Novo vozilo namijenjeno gašenju šumskih požara, vrijedno dva i pol milijuna kuna, svečano je predano medulinskim vatrogascima u Vatrogasnom domu DVD-a Općine Medulin na Mukalbi. Prigodnoj su svečanosti uz vatrogasce operativce prisustvovali dosadašnji i novi načelnik Općine Medulin Goran Buić i Ivan Kirac, zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Pula Ivica Rojnić, velečasni Hrvoje Okadar, direktor Turističke zajednice Medulin Enco Crnobori te vijećnice i vijećnici Općine Medulin.

Uređen i Vatrogasni dom

Predsjednik DVD-a Medulin Marin Mihovilović izrazio je veliko zadovoljstvo da su medulinski vatrogasci nakon novog Vatrogasnog doma dobili i novo vatrogasno vozilo s rezervoarom 5.500 litara vode za gašenje šumskih požara. Čelni čovjek medulinskih vatrogasaca posebno se zahvalio Županijskoj vatrogasnoj zajednici te Područnoj vatrogasnoj zajednici (PVZ) Pula putem koje je nabavljeno osam vatrogasnih vozila.

- Ljetna požarna sezona je u tijeku i mi u nju ulazimo s još jednim veoma kvalitetnim vatrogasnim vozilom marke Mercedes koje će nam osigurati još učinkovitije djelovanje na intervencijama. Stoga mještani Medulina, a posebice naši gosti, mogu biti sasvim mirni glede protupožarne zaštite, istaknuo je Mihovilović.

Pravi ponos Medulina

Medulinske vatrogasce pozdravio je i zapovjednik JVP-a Pula i PVZ-a Pula Ivica Rojnić istaknuvši da je DVD Medulin odavno uvršten među najuzornija dobrovoljna vatrogasna društva u Istri. Rojnić je izrazio zahvalnost medulinskim vatrogascima na obavljenim plemenitim intervencijama na području općine Medulin i drugim dijelovima Puljštine i Istre u cjelini.

Obraćajući se sudionicima prigodne svečanosti primopredaje novog vatrogasnog vozila medulinski načelnik Ivan Kirac zahvalio se članovima DVD-a Medulin na svemu što čine u protupožarnoj zaštiti i dodao da su s pravom ponos Općine Medulin. Novo vozilo blagoslovio je velečasni Hrvoje Okadar.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum