CRVENI KRIŽ ROVINJ

DOBRI LJUDI POMAŽU POTREBITE: Tristo uskrsnih paketa ove godine "popunjeno" i donacijom kave

| Autor: Nina ORLOVIĆ RADIĆ
(Foto: Crveni križ Rovinj)

Tradicionalno, i ove je godine Grad Rovinj osigurao uskrsne pakete za svoje sugrađane. Uz djelatnike i volontere Gradskog društva Crveni križ Rovinj bit će distribuirano tristotinjak blagdanskih košarica na adrese socijalno ugroženih građana. Kako doznajemo, u svakom se paketu nalazi 29 živežnih i higijenskih potrepština, ukupne vrijednosti od 220 kuna.

No, za razliku od ranijih godina, ovog se puta popunjenju košare pridružila i tvrtka Caffe Monte, koja je osigurala i donirala 300 paketa kave po pola kilograma i koje će, uz paket Grada, dobiti svi potrebiti građani Rovinja.

Svi građani koji se nalaze na listi Crvenog križa grada Rovinja dobit će svoj blagdanski poklon.

Međutim, zbog poznatih okolnosti i apela da se ostane u kućama dok opasnost od koronavirusa ne prođe, volonteri i djelatnici Crvenog križa pakete će dostavljati na kućne adrese, i to najvjerojatnije već od sredine tjedna, rekla nam je djelatnica Gradskog društva Crveni križ Rovinj Luciana Ferrara Kostić, dodajući i da se direktor i vlasnik tvrtke "CM" Ivo Uccio Miletić, sam obratio Crvenom križu za donaciju. Nije naodmet podsjetiti kako jednom od najvećih proizvođača kave u zemlji, pomaganje i doniranje nije strano.

Naime, prije nekoliko mjeseci tvrtka "CM" donirala je rovinjskoj Strukovnoj školi Eugena Kumičića, za potrebe školskog praktikuma, aparat za kavu vrijedan trideset tisuća kuna.

  1. O. R

Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum