edukacija

U Obrtničkom domu održano besplatno predavanje o izmjenama u poreznim propisima u 2024.

| Autor: Glas Istre
(Foto: Udruženje obrtnika Poreč)

(Foto: Udruženje obrtnika Poreč)


Jučer je uspješno realizirana još jedna edukacija u organizaciji Udruženja obrtnika Poreč. Pred tridesetak obrtnika knjigovođa i drugih djelatnosti, uvodnim govorom prisutnima se obratio tajnik UO-a Poreč Robert Velenik. Pozvao je knjigovođe da se aktivnije uključe u rad i tijela samog udruženja, a kako bi i njihove inicijative bile realizirane. Najavio je  održavanje 1. Susret računovođa HOK-a – računovodstvena terapija koji će se održati ove subote u Termama Tuhelj.

Ingrid Žudih-Koroman, vlasnica obrta za poslovno savjetovanje, s užom specijalizacijom iz područja poreza i poreznog računovodstva a ujedno i pročelnica Ceha intelektualnih usluga UO-a Pula održala je informativno predavanje o izmjenama u poreznim propisima koje će stupiti na snagu u 2024. Nakon predavanja, u opširnoj raspravi koja je provedena prisutni su obrtnici dobili odgovore na mnoga pitanja o novim propisima.

Udruženje obrtnika Poreč upravo se sprema na održavanje godišnje skupštine te će uskoro izložiti javnosti nove aktivnosti usmjerene prema potrebama obrtnika.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter