Dan Grada i blagdan Sv. Eufemije

Gradonačelnik Rovinja sa suradnicima primio uspješne sportaše

| Autor: Helena Mostarkić Gobbo
Nagrađeni najbolji rovinjski sportaši (Foto Grad Rovinj)

Nagrađeni najbolji rovinjski sportaši (Foto Grad Rovinj)


U Multimedijalnom centru u Rovinju jučer je, u sklopu obilježavanja Dana Grada i blagdana Sv. Eufemije, održan prijem za sportaše koji su ove godine postigli vrhunske rezultate na državnim i međunarodnim natjecanjima.

Sportaše su primili gradonačelnik Marko Paliaga i njegov zamjenik David Modrušan, a prijemu su prisustvovali i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Edita Sošić Blažević te tajnik Sportske zajednice Grada Rovinja Roberto Krevatin.

Nagrađeni su Toni Crnković, Manuel Herak, Dora Đukić, Tea Peteh, Zvan Sošić, Noemi Mendiković, Marko Opšivač, David Pinezić, Marijan Klaričić, Tomo Strossmayer i Zvjezdana Radetić, a pohvalnicu je dobio i Boksački klub Rovinj.

Gradonačelnik je uspješnim rovinjcima čestitao na postignutim rezultatima, a trenericama Matei Peteh Bjelančević i Suzani Haber te trenerima Borisu i Peri Miškoviću na pripremama za sva važna i zahtjevna natjecanja.

Paliaga je istaknuo da je Grad Rovinj ponosan na postignuća svojih mladih sportaša te da će ih nastaviti podržavati i u njihovom daljnjem putu. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini