POŠTAR U ISTRI NE ZVONI NI JEDNOM

Mladen Rovis iz Pule: "Već mjesec dana ne dobivam poštu, pa ni račune. Ovo više nema smisla. Gdje god se obratimo, svi se prave mutavi"

Već mjesec dana ne dobivam poštu, pa ni račune, ni za telefon, a ni obračun struje i uplatnice za sljedećih šest mjeseci. Ovo više nema smisla. Žena i ja smo 100-postotni invalidi, i gdje god se obratimo svi se prave mutavi, poručio je putem maila, kaže Mladen Rovis iz Pule

| Autor: Jasna ORLIĆ
Snimio Duško MARUŠIĆ ČIČI

Snimio Duško MARUŠIĆ ČIČI


Zadnjih mjeseci kulminirao je problem građana diljem Istre s poštom. Ljudima računi i pošiljke ne stižu na vrijeme, važni dopisi sa suda ili iz bolnice kasne u gotovo svim gradovima i općinama.

Glasu Istre požalio se Mladen Rovis iz Pule.

- Već mjesec dana ne dobivam poštu, pa ni račune, ni za telefon, a ni obračun struje i uplatnice za sljedećih šest mjeseci. Ovo više nema smisla. Žena i ja smo 100-postotni invalidi, i gdje god se obratimo svi se prave mutavi, poručio je putem maila.

Drugi je pak Puljanin, Gianni Tanković, imao primjedbe na uručenje pošte na Stoji, u Ginzkeyevoj ulici.

- Dobio sam preporučeno pismo od MUP-a, ali mi je stavljeno u poštanski sandučić bez najave i mog potpisa. Poštar je umjesto mene potpisao rješenje zbog prekršaja u prometu, na koje sam imao rok od 15 dana za žalbu.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini