NAUTIČKA PATROLA 2021.

ACI MARINA ROVINJ dobila priznanje za elitni nautički turizam

| Autor: Glas Istre
ACY marina Rovinj (Snimio Milivoj Mijošek)

ACY marina Rovinj (Snimio Milivoj Mijošek)


Jučer je u hotelu Ambasador u Opatiji održana svečana dodjela priznanja Nautičke patrole Jutarnjeg lista za 2021. godinu. Pritom je čak pet marina u sklopu najvećeg lanca marina na Mediteranu, ACI-ja osvojilo značajna priznanja. Štoviše, među navedenih pet priznanja jedno je posebno istaknuto, a riječ je o ekskluzivnom priznanju koje je dodijeljeno ACI marini Rovinj za razvoj elitnog nautičkog turizma. Osim ACI marine Rovinj, priznanja su dobile i ACI marina Dubrovnik, Vodice, Vrboska i Cres zahvaljujući visokim standardima na području usluge, gastronomije i suradnje s lokalnim OPG-ovima.

Nakon obilaska 32 marine i 22 uvale, pređene 882 nautičke milje i brojnih anketa, Nautička patrola Jutarnjeg lista jučer je otkrila dugo iščekivane doživljaje i mišljenja nautičara koji su ovog ljeta boravili u Hrvatskoj.

Ekskluzivno priznanje za razvoj elitnog nautičkog turizma dobila je ACI marina Rovinj, najluksuznija hrvatska marina i nositeljica prestižnih 5 sidara. Štoviše, projekt izgradnje i rekonstrukcije ove marine nagrađen je nagradom „Kolos“, najprestižnijim domaćim priznanjem na području građevine. Priznanje je uručila ministrica turizma i sporta, dr. sc. Nikolina Brnjac. Ovom prilikom, direktor ACI-ja Kristijan Pavić, čestitao je svim kolegama na uspješnim rezultatima i zahvalio na tome što je kontinuirano ulaganje i podizanje standarda u ACI-jevim marinama prepoznato od strane nautičara.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum