HAK

Pojačan promet na ISTARSKOM IPSILONU I GRANIČNIM PRIJELAZIMA

| Autor: HINA
Istarski ipsilon (Milivoj MIJOŠEK)

Povremeno je pojačan promet na autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče i A6 Rijeka-Zagreb, Istarskom ipsilonu i Jadranskoj magitrali (DC8) te na pojedinim graničnim prijelazima, izvijestio je u nedjelju Hrvatski autoklub (HAK).

Na  A6 Rijeka-Zagreb kolona vozila na čvoru Oštrovica na izlazu za Krk i Crikvenicu je oko 500 metara.

Zbog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina).

Na dionici autoceste A1 Zagreb-Split-Dubrovnik, između tunela Bristovac i vijadukta Božići vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h zbog jakih udara vjetra.

Zbog pojačanog prometa i aktualnih kontrola prilikom prelaska državne granice na većini su graničnih prijelaza moguća duža čekanja.

Putovanje na brzobrodskoj liniji 9604 Ubli-Vela Luka-Hvar-Split iz Ublija u nedjelju 5. srpnja, održat će se u 8 sati umjesto u 7 sati, a svi kasniji termini se pomiču za jedan sat (zbog održavanja izbora).

Zbog aktualne situacije s epidemijom koronavirusa, Jadrolinija odgađa početak plovidbe na komercijalnim brzobrodskim linijama: Dubrovnik – Korčula – Hvar – Bol - Split do 17. srpnja, a Split – Hvar do 10.  srpnja.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini