SUMMER FESTIVAL

ZUCCHERO OVOG LJETA U ROVINJU! Saznajemo sve detalje

| Autor: Nina ORLOVIĆ RADIĆ

Informacija o kojoj se već dugo samo šuška konačno je potvrđena. Anselmo Sugar Fornaciari, poznatiji kao Zucchero, ovog će ljeta održati koncert u Rovinju. Vijest nam je potvrđena iz Maistre, koja je u sklopu svog glazbenog projekta pod nazivom Rovinj Summer Music Festival, dogovorila koncert jednog od najpopularnijih talijanskih glazbenika.

Iako se prethodno razmišljalo o postavljanju pozornice na Trgu maršala Tita, zbog mogućnosti dolaska većeg broja ljudi, prevladala je druga destinacija, parkiralište Valdibora koje se u slučaju Maistrinog "zračnog" spektakla Red Bull Air Race pokazalo savršenom pozornicom.

Koncert na kojem će se moći čuti Zuccherovi najpoznatiji hitovi kao što su Baila Morena, Senza Una Donna, Everybody's Got To Learn Sometime, Così Celeste, Cuba Libre, Diavolo In Me, Miserere ili Diamante, najavljen je za 24. lipanj. Što se tiče cijene ulaznice, kako doznajemo, ona će biti simbolična iznosa u odnosu na ostale destinacije u kojima će Zucchero nastupati.

Inače, za talijanskog se pjevača vežu i neke zanimljivosti, između ostalog i da je njegov koncert u Havani 2012. godine posjetilo 80 tisuća ljudi, čime je postao prvi na listi najposjećenijih stranih glazbenika na Kubi za vrijeme embarga. Uz činjenicu da je i jedan od najprodavanijih talijanskih glazbenika, čiji su albumi prodani u više od 60 milijuna primjeraka u svijetu, točno je i da je jedan od rijetkih umjetnika iz nama susjedne države koji je nominiran za prestižnu nagradu Grammy.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini