Koncerti legendarnih rock bendova

ZAJEDNIČKA TUNEJA: Let 3 & Psihomodo Pop 26. lipnja u Puli

| Autor: Bojana ĆUSTIĆ JURAGA
(Arhiva)

(Arhiva)


S popuštanjem epidemioloških mjera počela je i sezona koncertnih događanja. Tako na zajedničku koncertnu turneju sredinom lipnja kreću i dva legendarna domaća rock benda Psihomodo Pop i Let 3. Zajedničku turneju otvorit će u Rijeci, u petak 18. lipnja na Trgu Riječke rezolucije, a već tjedan dana kasnije, u subotu 26. lipnja sele se u Pulu gdje će svirati u dvorištu Rojca.

U Rijeci će se Psihomodo Popu i Letu 3 kao predgrupa pridružiti još jedan riječki bend, narančasti kolektiv Mrave Brojim koji će uživo predstaviti upravo objavljeni album prvijenac "Zemlja Kamenog Bizona"

Ulaznice su već u prodaji u sustavu Eventima, a zbog

epidemioloških mjera, u prodaju je pušten ograničen broj

ulaznica. Tako je za riječki koncert u prodaji biti svega 400 ulaznica po cijeni od 110 kuna u pretprodaji, a u Puli svega 300 ulaznica po cijeni od 100 kuna u pretprodaji. Ako ostane ulaznica na dan koncerta, cijena će biti nešto veća, a u slučaju dodatnog popuštanja mjera u prodaju će se pustiti dodatne ulaznice, navaljuju organizatori.

Koncerti će biti održani uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite Republike Hrvatske. Program je sufinanciran putem natječaja "Jer svirati se mora" provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija i Hrvatske glazbene unije.

Organizatori najavljuju da su u planu i još neki zajednički koncerti na ovoj turneji te da će ostali gradovi i datumi biti uskoro objavljeni.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater