ZAGREB

ANTIVALENTINOVO #7: Let 3 i Živo blato predvode sedmo izdanje

| Autor: Mladen RADIĆ
Let 3 (Snimio Goran Berović)

Let 3 (Snimio Goran Berović)


Antivalentinovo #7 vraća se u Boćarski dom u Zagrebu gdje će u petak, 25. veljače kao zvijezde večeri nastupiti Let 3 i Živo Blato.

Proteklo izdanje Antivalentinova održano je u nešto kasnijem terminu nego inače, ali usprkos pandemiji – AntiValentinovo #6 proslavilo se na krovu garaže Tuškanac i uz pomoć najvjernije publike pokazalo da se može nositi i sa novo-nenormalnim uvjetima. Usprkos svemu AntiValentinovo ide dalje i to u još većem formatu koji će osim Zagreba, obuhvatiti još neke gradove.

Domaćini i pokretači festivala Let 3 na nadolazećem izdanju Antivalentinova promovirat će novi album koji donosi nove verzije najboljih i najpopularnijih pjesama benda - "Sam u vodi", "Golub Dinko", "Izgubljeni", "Profesor Jakov", "Drama", "Ero".

Uz Let 3, kao headliner sedmog izdanja pridružuje se heavy metal sastav Živo blato, osnivača Siniše Vuce, koje predvodi karizmatični general Vasilije Mitu, iza kojeg stoji Vuco, a uz kojeg bend još čine Veseli Sir, Gospodin Mr. Rabbit te vokali Nazifa Gljiva i Trudna Tableta. Oni će izvesti neke od svojih najvećih hitova "Ubij se", "Kurva", "Ne volim te", "Kasap iz Đakova", "Otet ću te njemu", "Rat" i druge.

Early bird ulaznice po cijeni od 60 kuna (za jednu osobu) i 100 kuna (za dvije osobe) u ograničenoj količini dostupne su do 21. siječnja ili do rasprodaje, a nakon toga cijena ulaznica raste. Ulaznice su dostupne u sustavu Eventim.hr i na prodajnim mjestima Eventima te u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i u Rockmarku (Ulica Hrvatske Bratske Zajednice 4).

Koncert će se održati uz sve epidemiološke mjere uz predočenje covid potvrde na ulazu te uz testiranje (uz plaćanje) koje će biti omogućeno prije koncerta na ulazu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum