U PETAK U 21 SAT

ZABRANJENO PUŠENJE na pulskom Kaštelu: Koncert je besplatan, ali je BROJ MJESTA OGRANIČEN

| Autor: Tea TIDIĆ
Zabranjeno pušenje

Manifestacija Ljeto na Kaštelu, u organizaciji Rock Caffea Pula, završava u petak, 11. rujna besplatnim koncertom legendarne grupe Zabranjeno pušenje koji starta u 21 sat.

Posjetitelje ovim koncertom časti Market Grga, a s obzirom da je broj posjetitelja ograničen, svi koji žele doći na koncert trebaju preuzeti besplatne pozivnice, koje se mogu dobiti u Rock Caffeu Pula ili Caffe baru Grga.

- Budući da je broj posjetitelja ograničen, molimo vas da pozivnice ne preuzimate, ukoliko niste sigurni da ćete doći. Imajte na umu..Kako bismo ispoštovali sve preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za sprečavanje zaraze COVID-19, dužni smo voditi evidenciju posjetitelja na ulazu u Kaštel, na način da ćemo prikupljati osnovne osobne podatke (ime i prezime, te broj telefona), koje smo dužni čuvati 14 dana. Da se ne bi stvorila gužva, ulaz će biti dozvoljen već od 20 sati, a vas bismo zamolili da unaprijed zapišete podatke na papir, koje ćete ubaciti u za to predviđenu kutiju kod kolega zaduženih za evidenciju. Zahvaljujemo se na razumijevanju i podršci cijelo ovo vrijeme, i nadamo se da će ovo 'novo normalno' uskoro biti iza nas, poručuju organizatori.


Podijeli: Facebook Twiter







Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater