KONCERT

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI 27. lipnja na pulskom Kaštelu

| Autor: Mladen RADIĆ
Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli (Snimio Mare Milin)

Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli (Snimio Mare Milin)


Nakon velikog, rasprodanog koncerta u zagrebačkoj Tvornici kulture u svibnju, Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli pripremaju koncert na pulskom Kaštelu u nedjelju 27. lipnja.

Pjesme "Pelin i med", "Samo da ti si tu", "Nauči me", "Dobro je" te "Zrno i pijesak" singlovi su kojima su pokorili domaće top liste, a koje njihova publika uvijek s oduševljenjem dočekuje i na nastupima uživo.

Album "Na putu", u izdanju Universal Music Hrvatska, Vinko će sa svojim bendom predstaviti i u dvorištu Povijesnog i pomorskog muzeja Istre.

Bend se može pohvaliti i glazbenom nagradom Porin koju su dobili upravo za album "Na putu" u kategoriji Najbolji album rock glazbe.

"Bila je to jedna od najljepših večeri za naš bend. Jako sam ponosan na sve nas koji smo zadnjih godinu dana radili sa srcem i uživali u radu na albumu.

Uvijek ću reći da smo mi bend koji živi za koncerte, ali kada osvojiš Porin, to je stvarno nešto posebno. Hvala svima koji ste nas doveli do Porina, hvala što vjerujete u nas. Obećavam da ćemo nastaviti biti svoji i trudit se biti i bolji", rekao je Vinko nakon osvojenog Porina.

Ulaznice za njihov koncert u Puli mogu se nabaviti u sustavu Eventim. Koncerti u Zagrebu i Puli sufinancirani su putem natječaja "Jer svirati se mora" provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini