SNIMIO I SPOT

VIDEO/Tinejdžer iz Rapca ima prvu autorsku pjesmu TONI HRVATIN PREDSTAVLJA "ZVIJEZDU"

| Autor: Vanesa BEGIĆ
Toni Hrvatin

Trinaestogodišnji Rapčanin Toni Hrvatin netom je završio svoju prvu autorsku pjesmu - "Zvijezda".

Toni Hrvatin, mladi Rapčanin koji od malih nogu simpatizira glazbu kroz pjevanje, sviranje klavira i koji se već predstavio na različitim lokalnim i regionalnim festivalima, uskoro predstavlja svoju prvu autorsku pjesmu pod imenom "Zvijezda".

Autorica teksta pjesme je Labinjanka Vanja Frolo, dok je autor glazbe i aranžmana Tonijev tata Aleksej Hrvatin, koji je također odsvirao sve instrumentalne dionice u pjesmi, otpjevao prateće vokale, a pjesma je snimljena u kućnom studiju u Rapcu. Za završni mix i mastering zaslužan je Labinjan Alen Zafirović, tako da je cijeli projekt djelo domaćeg rabačko-labinskog tandema, na što su Toni i tata Aleksej izuzetno ponosni i sretni.

- "Zvijezda" je vesela ljetna pop rock mladenačko tinejdžerska pjesma, za koju je ovih dana snimljen i spot u Rapcu i Labinu, u kojemu uz izvođača Tonija glumi i njegova sestra Viktoria. Spot je snimao Zoran Burazerović iz Pule, inače snimatelj Tv Nove i fotograf. Nadamo se da će Vas u ovim vremenima pjesma "Zvijezda" razveseliti i oraspoložiti, vele otac i sin Hrvatin.

Ovaj mladi glazbenik zahvalan je svima na podršci tijekom realizacije tog prvog velikog projekta, a najviše svojoj obitelji, mami Heleni, tati Alekseju i sestri Viktoriji.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater