POSTALI SU FARMERI

VIDEO/Koktelsi u novom spotu KOPAJU KRUMPIRE I BERU JABUKE

| Autor: Mladen RADIĆ
Koktelsi u novom spotu

Koktelsi u novom spotu


Pod svjetlima oranice, na zemlji koja život znači snimljen je novi videospot Koktelsa "Kopan kumpire, beren jabuke" o trenutnoj situaciji bivših glazbenika i aktualnih poljoprivrednika. U samo godinu dana, uz pomoć mjera stožera u popularnom eksperimentu s pozornice na njivu Koktelsi su postali farmeri.

- Ova korona nas je izbila iz cipelica gore nego bilo koja ženska do sad. U početku je krenulo kao prisilni godišnji, ali smo ubrzo morali otkrivat sve one talente za koje nismo znali ni da postoje u nama, razglas i instrumente zamijenili smo motikom i traktorom i s pozornica sletjeli na njive. Moral je još uvijek tu, nada umire zadnja, honorari nisu kao na pozornici, al' smo na čistom zraku i hranimo se ekološki. Posvećujemo ovu pjesmu za sve naše kolege i kolegice glazbenike i općenito ljude iz svijeta show businessa koji prolaze ovaj cirkus na sličan način, neka ovo bude svojevrsna himna svim glazbenim karijerama na čekanju! Zato na noge junačke, ruka na srce i zvučnike na najjače, poručuju Koktelsi.

Glavnu žensku ulogu Korone te prateću ulogu profesorice matematike u online nastavi odglumila je Martina Križanac, kamerom je sve snimao Zoran Burazerović, a dronom je letio Milan Joca.

- Životinje su nam se priključile na farmi kod Franeta u Juršići i odlično su to odglumile. Mi još imamo neke traume, a sva poljoprivreda se je događala u selu Bičići na Barbanštini

zahvaljujući Nikoli Pavlakoviću koji nam je sve omogućio i u spotu utjelovio ministra Beroša!, kažu.

Tekst i glazbu kreirao je Nikola Peršić, za aranžman su zaslužni Vedran Đukić i Domagoj Pavletić, a snimano je u studiju Little Roses za izdavača Music Star Records.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini