NOVOOTVORENI KLUB DOBIO SVOJ PRVI FESTIVAL

U KLUBU STEELU REBEL ODRŽAT ĆE SE  ALLIANCE FESTIVAL: Rovinj idućeg vikenda postaje centar partijanja

| Autor: Mladen RADIĆ


Ljubitelji elektronske glazbe moći će uživati u nastupima Marka Nastića i Raya Okpara, Okaina, Admira Adooa Hasanbegovića, Tea Haroude, Sicillija i Tome in der Muhlena. DJ alijansa između Marka Nastića (Easy Tiger) i Tome In der Muhlena (Steel Rovinj) je završni vikend klupske sezone u Rovinju

Rovinjski klub Steel priprema za kraj sezone nešto što organizatori nazivaju ovosezonskom oproštaljkom, a radi se o Rebel Alliance Festivalu koji će u petak i subotu u Steelu okupiti svjetski priznate DJ-e. Ljubitelji elektronske glazbe tako će moći uživati u nastupima Marka Nastića i Raya Okpara, Okaina, Admira Adooa Hasanbegovića, Tea Haroude, Sicillija i Tome in der Muhlena.

DJ alijansa između Marka Nastića (Easy Tiger) i Tome In der Muhlena (Steel Rovinj) je završni vikend klupske sezone u Rovinju. Ovo je prvi festival koji se održava u Steelu. Kako kažu organizatori, sve je to uvod u ono što će se događati narednih godina, jer Rebel Alliance Festival ima ozbiljnu namjeru postati svjetski event i istinsko festivalsko okupljalište najveće elektronske tech i tech house alijanse na ovim prostorima.

Lokalni igrači

Beogradski DJ Marko Nastić, jedan je od ključnih promotora techno glazbe na ovim prostorima te je njegov nastup u Steelu popratilo više od 1.200 ljudi. Nastić je zaljubljenik u techno glazbu od svoje 14. godine, izraženih kozmopolitskih pogleda, te se brzo prometnuo u internacionalnu zvijezdu, nastupajući s velikim imenima poput Carla Coxa, Umeka, Kanzyanija, DJ Rusha i drugima.

Od lokalnih igrača organizatori ističu Admira Hasanbegovića, poznatijeg pod imenom DJ Adoo. Bitovi ovog Puljanina nadaleko su poznati pa se i njemu, iako je tek u tridesetima, može pripisati internacionalni status, tim više jer je nastupao s imenima kao što su Richie Hawtin, Terry Francis ili Daniel Portmana.

Miriam i Tarra In der Muhlen iz kluba Steel kažu kako je Alliance Festival svojevrsni poklon brzo rastućoj Steel zajednici, koja puni klub i širi se društvenim mrežama.

Suradnja

"Steel community danas broji više od 15 tisuća stalnih pratitelja i više od sto tisuća pogleda na Googleu tjedno, dok se pregledi sadržaja mjere u stotinama tisuća minuta", kažu one, te se zahvaljuju i DJ zajednici na izvrsnoj suradnji koja se sastoji u dijeljenju njihovih postova i stvaranju sadržaja i promo materijala, pod stručnim vodstvom dizajnerice Maye, a zahvalu upućuju i Kreši koji, kako kažu, "drži tri ćoška od kluba".

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater