PANDEMIJA KORONAVIRUSA

Treći Backstage Live Pula Festival odgođen za proljeće 2021!

| Autor: V. BEGIĆ

Zbog pandemije koronavirusa, nažalost se odgađa 3. Backstage Live Pula 2020 festival koji se trebao održati u Istarskom narodnom kazalištu - Gradskom kazalištu Pula.

- Budući da je neizvjesno kako će se razvijati situacija do kraja godine, a kako bi se maksimalno zaštitili i publika i izvođači, Festival je prebačen na proljeće 2021. O novim datumima koncerata ćemo vas naknadno obavijestiti. Dragi ljubitelji glazbe, proći će brzo ove nedaće. Mi svakako nećemo odustati od dovođenja vrhunskih jazzerica i jazzera u Hrvatsku, na vaš i nas užitak. Vidimo se!, poručuje organizator Dražen Kokanović.

U sklopu ovogodišnjeg Festivala trebali su nastupiti vrhunski jazz glazbenici: 17. 3. Joshua Redman Quartet, 14. 4. grupa Forq, 2. 5. Flora Purim & Airto Moreira with Neto Band te 8. 7. Antonio Sanchez Quartet. Na društvenim mrežama mogu se čuti i vidjeti izjave podrške koje stižu od jazz izvođača koji su nastupili u Hrvatskoj, www.facebook.com/zgjazzfestival. Informacije o povratu novca za ulaznice moguće su na 052/212-677 ili prodaja@ink.hr.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum