U SUBOTU DRUGA RUNDA NOKAUTA

THE VOICE: Gianluca Draguzet u borbi za finale

| Autor: Vanesa BEGIĆ
Gianluca Draguzet (Dario NJAVRO)

Od četvero pjevača najmanje jedna ili jedan moraju proći dalje ili napustiti natjecanje, a preostalo dvoje mogu ili proći ili ispasti ili dobiti drugu priliku

Popularni program "The Voice" bit će u subotu navečer u znaku druge runde nokauta. Mentori su izabrali četvero natjecatelja iz svog tima koji će nastupiti ove subote. Od njih četvero najmanje jedna ili jedan moraju proći dalje ili napustiti natjecanje, a preostalo dvoje mogu ili proći ili ispasti ili dobiti drugu priliku.

Mentorske kombinatorike

Nažalost, sve mentorske kombinatorike pokazale su se uzaludnima. Natjecatelji su bili bolji nego na probama, dobra atmosfera u studiju potaknula ih je da daju sve od sebe i tako su se mentori našli u problemu. Biranje najboljih u svom timu bilo je sve samo ne lako, a trenutak rastanka od natjecatelja itekako stresan i emotivan.

Sreća, tuga, suze, neočekivani raspleti - sve to očekuje u "The Voice Hrvatska" ove subote.

Vannina četvorka predstavit će se izvedbama hrvatskih pjesama: Istrijan Gianluca Draguzet, još jedna predstavnica Podstrane Mija Mihanović, Darija Ramljak iz Međugorja te Zagrepčanin Ivan Sever.

Tim Gobac predstavljaju tri djevojke različitih glazbenih izričaja: Iva Islambegović, studentica solo pjevanja u Grazu, energična Podstranjanka Petra Perišić, Andrea Sentić kojoj su Gobac i Dečak na audiciji priredili iznenađenje koje će pamtiti cijeli život te Zadranin Maroje Strgačić.

Omjer glasova

Isti omjer muških i ženskih glasova predstavio je i tim Ivana Dečaka: Slatinjanin Denis Knežević koji je posljednji ušao u njegov tim, mladić iz Delnica Goran Orešković, te dvije djevojke koje su svojim izvedbama rasplesale sve u studiju: Ružica Čović i Ines Nožica.

Posljednji natjecatelji u drugom nokautu su iz Massimovog tima: dvoje Solinjana Petra Roško i Ivo Kralj, Mostarac Josip Palameta i Roko Bunčić iz Karlovca.

Gianluca Draguzet, mladi talentirani pjevač iz Kujići na Marčanštini vrijedan je student komunikacijskog menadžmenta, a bio je i kolumnist Glasa Istre.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom