Glazbenik s novigradskom adresom

TADEJ ŠPEH "Još ti mogu biti netko ja" - Tadejeva posveta glazbi

| Autor: Ružica KORACA
Tadej

Tadej


Tadej Špeh, Slavonac s istarskom adresom, glazbenik koji živi u Novigradu snimio je novu pjesmu "Još ti mogu biti netko ja".

"Ova pjesma za mene ima jako posebnu priču, a želja mi je da se svaki slušatelj u njoj pronađe na neki svoj način. Za nju imam posebno mjesto u srcu i želim je posvetiti svojoj najvećoj ljubavi- glazbi. Čitav tekst prati moje životno putovanje dok se u glazbi i spotu vraćam na svoje najranije početke kada sam počeo svirati harmoniku. Ta sviračka 'faza' bila je kratkog vijeka jer sam tada smatrao da harmonika nije dovoljno 'cool' instrument”, kaže Tadej.

Glazba za Tadeja ima zaista poseban značaj. Rođen je s teškom srčanom manom, a u 17-oj godini zajedno sa svojom obitelji donio je jednu od najvećih odluka u svom životu i odlučio riskirati kompliciranu operaciju srca. Kardiovaskularni kirurzi tada su, na veliku sreću Tadejeve obitelji i prijatelja, ali i svih onih koji će se u budućnosti susresti s njegovom glazbom, odradili izvrstan posao i omogućili mu da nastavi živjeti punim plućima i još ispunjenijim srcem prema onome što najviše voli. Kako je nedavno priznao, Tadej od tada hrabro korača putem ispunjenja svojih snova, a pjesmom "Još ti mogu biti netko ja", još jednom je potvrdio da mu je glazba sve u životu.

Pejsma se može poslušati putem linka https://www.youtube.com/watch?v=qJd9E4KTdaI

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom