BAŠ LIJEPO

POZNATI ISTRIJAN I RIJEČANKA OTKRILI DA SU U LJUBAVNOJ VEZI

| Autor: Glas Istre
Tedi i Medea

Tedi i Medea


Tedi Grubica i Medea mladi su glazbeni par. Nakon što je Tedi osvojio publiku u Makedoniji te odnio pobjedu na MIK festivalu, a Medea snimila duet s popularnim Damirom Kedžom - vrijeme je za jedan sasvim novi projekt.

Ovi sve popularniji glazbenici sada su snimili zajedničku pjesmu "Tebi pripadam", za koju je Medea napisala tekst, a Tedi glazbu i aranžman.

Zanimljivo je da ovaj duet ne veže samo poslovna suradnja, već i emotivna. Naime, Medea i Tedi upoznali su se na MIK festivalu i od tada njihova ljubav cvjeta. Upravo vođeni ljubavlju, ovaj se par odlučio na svoj prvi autorski rad, a u tome im je pomogla i Medvid produkcija koja je bila zadužena za romantičan video spot.

Tedi i Medea

Tedi i Medea

Tedi i Medea

Video za pjesmu "Tebi pripadam" sniman je u Rebićima, samom srcu Istre, u poznatoj Villi Bianco II. Medea i Tedi ovom su pjesmom odlučili javnosti priznati svoju ljubav, ali i svoje emocije pretočiti u pjesmu u kojoj se mogu prepoznati brojni sretni parovi.

Medea je ovom pjesmom korak bliže izdavanju albuma, a Tedi je nedavno potpisao novi ugovor s izdavačkom kućom Croatia Records.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater