VRSNI GLAZBENICI NA OKUPU

SRETAN VAM MEĐUNARODNI DAN JAZZA! Donosimo link na kojemu možete večeras pogledati online koncert #JazzDayAtHome2020. DOMAĆIN JE HERBIE HANCOCK

| Autor: Glas Istre
Dee Dee Bridgewater (Jelena PREKALJ)

Pogledajte poruke podrške slavnih jazzera Zagrebu nakon potresa!

Danas se obilježava Međunarodni dan jazza, brojni jazz glazbenici koji su nastupili u sklopu dosadašnjih Zagreb Jazz festivala (Jazzg) odaslali su brojne poruke podrške.

Nakon što su čuli za potres u Zagrebu i nakon što nam je COVID-19 onemogućio druženje na koncertima, javili su se s divnim porukama podrške.

Slavna Dee Dee Bridgewater je poruku podijelila i na svojoj Facebook stranici:

Cassandra Wilson nam je na kraju video poruke i zasvirala:

Riječi podrške poslali su Lucy Woodward, Linda May Han Oh i Cyrille Aimée:

Jazz glazbenici također nemaju mogućnost nastupa uživo pa će večeras u 20 sati održati online koncert #JazzDayAtHome2020. Domaćin ovog koncerta bit će Herbie Hancock, a iz svojih će domova nastupiti vrhunski jazz glazbenici od kojih smo neke imali čast ugostiti i na našim festivalima!

Nastupe pogledajte ovdje:

Ili na https://jazzday.com, a nastupaju: Dianne Reeves, Joey DeFrancesco, Dee Dee Bridgewater, Marcus Miller, Lang Lang, Charlie Puth, Cécile McLorin Salvant, John McLaughlin, Sibongile Khumalo, Alune Wade, John Beasley, Ben Williams, Lizz Wright, John Scofield, Igor Butman, Evgeny Pobozhiy, Youn Sun Nah, A Bu, Jane Monheit...

Koncert se inače trebao održati u Cape Townu i na još nekoliko lokacija, ali se zbog COVID-19 i ovaj jedinstveni događaj preselio u virtualni svijet. Uživajte!


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of