ČESTITKE!

SRETAN ROĐENDAN ALENU VITASOVIĆU! Evo i kako će popularni pjevač provesti današnji dan...

| Autor: Glas Istre
Alen Vitasović na podlakticama ima istetovirana imena svoje djece (Neven LAZAREVIĆ)

Legenda istarske glazbene scene, pjevač Alen Vitasović, danas slavi 52. rođendan, a kako je otkrio u velikom intervjuu za Radio Dalmaciju - on zapravo ne voli slaviti rođendane.

"Ja već desetljećima ne slavim rođendan. Znam da je to malo čudno, možda i ružno, ali čak ne volim ni da mi se donesu pokloni taj dan. Više volim neki drugi dan napraviti spontanu fešticu. Dosta sam emotivan i na rođendan me uhvati neka tjeskoba. Ne volim gužvu. Taj dan volim biti sam, a onda drugi dan napravim feštu", kaže Alen.

Vitasović je jedva dočekao koncerte nakon korone.

"Da, 40 godina sam na pozornici i prije ove korone sam rekao da ću prestati nastupati jer više ne mogu, ni fizički ni psihički gubiti noći do pet ujutro. Kad je došla ta nesretna korona, nakon šest, sedam dana, kada su zabranjeni nastupi, onda sam osjetio da ja bez toga ne mogu. Već sam krenuo s koncertima i jedva čekam ostale. Lijepo mi je na koncertima i izbacim van iz sebe tu neku pozitivnu energiju", priznao je Alen, koji je otkrio i da snima nove pjesme.

"Nešto radim, da, snimam ali ne da mi se izbacivati album kada ga nitko neće kupiti, nego izbacujem pjesmu po pjesmu svaka tri, četiri mjeseca i stavljam na YouTube i tako dobivam nastupe. Meni su samo koncerti financijski bitni. Od albuma nema ništa, osim što imaš neku satisfakciju. Ja sam inače samostalni umjetnik, proglašen od Ministarstva kulture i meni oni plaćaju radni staž i zdravstveno i više ne trebam brinuti o tim stvarima, dal' ću izdati album ili ne. Moram samo ići na koncerte i paziti i čuvati svoje zdravlje", kaže Alen, na čijim se koncertima mogu vidjeti sve generacije.

"Osjećaj je prekrasan. To su tri generacije – bake s kojima sam nekada ljubovao, pa njihove kćerke i onda još i unuci. Svi mi dolaze na koncerte. Meni je to fantastično."


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini