SPONTANO I ISKRENO

ŠAJETA u borbi protiv "demona korone": Dobio inspiraciju i objavio pjesmu "SVE DOĐE I PROĐE (MOLITVA JEDNOG HIPOHONDRA)"

| Autor: Mladen RADIĆ
Nadam se da će vam se pjesma svidjeti i svima želim da ostanete pozitivni u glavi i negativni na koronu... -  Dražen Turina Šajeta

Trenutna situacija inspirirala je i Dražena Turinu - Šajetu da nakon kraće diskografske pauze objavi pjesmu "Sve dođe i prođe (molitva jednog hipohondra)".

Šajeta je iznio svoje viđenje današnjice, a kako kaže, pjesma je nastala spontano, na brzaka i nosi poruku koju bismo svi trebali zapamti - "Sve dođe i prođe" ili kako Šajetina baka kaže "se pride i se pasa".

"Pjesmu sam napisao takoreći u dahu dan kasnije nakon potresa u Zagrebu što me dodatno pogodilo, a već sam i prije bio potresen, kao uostalom i mnogi drugi svime ovime što se trenutno događa", kaže Šajeta no upozorava da to nije narušilo njegov uvrnuti i satirični pristup teškim temama. Rad na pjesmi puno mu je pomogao u borbi s "demonima korone" pa se nada da će i drugima dati "kap dobre volje" i izmamiti osmijeh na lice.

Pomoć "na daljinu" potražio je od dugogodišnjeg prijatelja i suradnika Damjana Brnića iz Rijeke, a oko spota pomogli su mu tata, opatijski fotograf i fotoreporter David Kurti i tvrtka Art film iz Matulja.

"Nadam se da će vam se pjesma svidjeti i svima želim da ostanete pozitivni u glavi i negativni na koronu...", poručuje Šajo.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom