KONCERT I OKRUGLI STOL

Rođendansko slavlje Roštiljarke na terasi kluba Uljanik: PET BENDOVA ZA ŽESTOKIH DVADESET GODINA

Publiku su žestokim rifovima, od punka do metala, "roštiljali" Freaktion, The Rifft, Fonjatura, Immobile i The Secularists

| Autor: Mladen RADIĆ


Nakon dugo vremena opet je oživjela terasa kluba Uljanik gdje je u subotu obilježeno 20 godina "Roštiljarke" te je u sklopu manifestacije nastupilo pet pulskih bendova. Publiku su tako žestokim rifovima, od punka do metala, "roštiljali" Freaktion, The Rifft, Fonjatura, Immobile i The Secularists.

Bilo je očito da se publika zaželjela ovakvih događanja, pa se terasa počela puniti iako je dnevna svjetlost još obasjavala dvorište kluba. Pokazalo se još jednom i da usprkos svemu pulska alternativna scena i dalje ne posustaje te da na njoj djeluju neka nova lica.

Prije svirke održan je i okrugli stol odnosno rasprava u kojoj su sudjelovali neki od protagonista pulske scene kao što su Igor Šaponja, Mihaela Tikvicki, Karlo Mirković i Dino Popović, uz moderiranje Zlatka Gotovca. Oni su se osvrnuli na pulsku scenu u proteklih 20-ak godina te se dotakli nekih aktualnih tema.

Nastala kao slijed događanja devedesetih, prvobitno započevši kao radijska emisija na Radio Maestralu, "Roštiljarka" je svoje aktivnosti proširila i na koncertnu prezentaciju raznih sastava iz svijeta rock, metal, punk, hardcore, crossover, gothic te mnogih drugih podstilova alternativne glazbe, kako iz Hrvatske te drugih zemalja.

The Secularists (Snimio Zlatko Gotovac)Freaktion  (Snimio Zlatko Gotovac)Fonjatura  (Snimio Zlatko Gotovac)The Rifft  (Snimio Zlatko Gotovac)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum