SVJETSKI MEGA CAR

RAMBO AMADEUS OBOLIO OD KORONAVIRUSA, i poručuje: "Istina je da sam pozitivan, ali Boga mi, kupite kartu za koncert na vrijeme!’

Rambo Amadeus u pulskom Klubu Uljanik (Snimila Tea Tidić)

Rambo Amadeus u pulskom Klubu Uljanik (Snimila Tea Tidić)


Srpski mediji jučer su prenijeli vijest da je pjevač Antonije Pušić, poznatiji pod umjetničkim imenom Rambo Amadeus (57) završio u bolnici zbog koronavirusa.

Ova je vijest odjeknula kao bomba, no nakon toga javio se njegov sin koji je sve demantirao, piše Kurir.

– Nije zaražen koronom, a nije ni u bolnici. Kod kuće je, dobro se osjeća, sve je u redu – demantirao je te navode za Kurir, mlađi sin Ramba Amadeusa, Petar Pušić. No pjevač na svom Facebook profilu sad ipak tvrdi da ima koronu.

"Dragi fanovi, samo bez suvišnog uzbuđenja i panike, istina je da je i Car pozitivan na koronavirus", priznao je i poručio kako korona vreba, ne bira i kosi nemilosrdno i uvažene kolege, no što je veća tragedija, mora biti viši i moral.

"S tim u vezi vam obećavam da će koncert, sa ovim neophodnim odlaganjem, biti sigurno još uzbudljiviji i zanimljiviji, uz dužan pijetet prema svima koji su bitku sa koronom izgubili".

Svojim je fanovima naglasio da će ga podržati na način da drže distancu i nose masku, kao i da se cijepe. A dodao je i ono najbitnije: "ali boga mi kupite kartu na vrijeme za koncert, to će mi najbolje podići imunitet!"

Prije tri dana, točnije, 17. veljače, na svom je profilu napisao kako su koronavirusom zaražena dva člana benda, te da bi bilo najpametnije da se datum koncerta pomakne.

"Nadamo se razumijevanju i strpljenju, ali ukoliko nekom slučajno novi datum ne odgovara, može slobodno da vrati kartu, novac će mu biti vraćen u kompletnom iznosu", poručio je svojim fanovima.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater