NAJNOVIJENOVI SINGL

Pogledajte video spot: GRUPA NOLA OBJAVILA "KIŠOBRAN"

| Autor: Mladen RADIĆ
Nola (Ivana KUJUNDŽIĆ)

Nakon singla "Imam tebe" koji su objavili u siječnju, grupa Nola je objavila novu pjesmu "Kišobran". "Priča je to o životu iz života. Kišobran je tu jedan simbol, priča govori o tome koliko je dobro imati nekoga s kim možete zajedno koračati kroz život, stisnuti se ispod kišobrana, kad vas nešto zapljusne sa strane. Je li to auto ili je to loš događaj ili loši ljudi, otresete se, osušite se i nastavite koračati zajedno.

Ponekad ćete možda pasti, možda će i vaš partner pasti, ali bitno je da si pružite ruku i nastavite i usput ono što život nudi, uzmete to, iskoristite za dobro svoje, ali i za dobro drugih", rekla je Gabi, pjevačica Nole koja uz supruga Marijana Jelenića potpisuje tekst nove pjesme. Za pjesmu je snimljen spot u režiji Katarine Radetić i produkciji MedVida, a koji kontrira imenu kišobran i prikazuje jedan divan ljetni dan.

Kišobran je pjesma koja govori o potrebi za slobodom i ljepoti života: svijet je velik, život je kratak, uzmi sve što ti pruža. Personifikacija te poruke svakako je obitelj Cvijanović–Rossi. Njihov nomadski život s bazom u Puli, na nekoliko mjeseci godišnje vodi ih u najdalje zakutke svijeta. Manuela pleše na svili dok je njezin suprug, Cile one - man band; jedan od tek tridesetak u svijetu.


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Aquarium − ndash; Fort Verudela
Pula: Aquarium − ndash; Fort Verudela
Webcams provided by webcams.travel add a webcam