BOGAT PROGRAM

Počini spod Ladonje u Tinjanu: VEČERAS SVIRA EDI EAST TRANCE BLUES BAND

| Autor: Mirjan RIMANIĆ
Edi East Trance Blues Band (T. TIDIĆ)

Općina Tinjan rijekom ljeta koje je i kalendarski pred vratima, organizira kulturno zabavni program pod nazivom "Počini spod ladonje".

Program se održava na platou pod ladonjami na ulazu u povijesnu jezgru Tinjana, a započeo je proteklog utorka predstavom za djecu "Tko je Vidku sašio košulju" u izvedbi Udruge Berekin" iz Pule, a nastavlja se večeras (20. lipnja) s početkom u 21 sat, koncertom Edi Easr trans blues banda.

Srpanj u Tinjanu u znaku je bogatog filmskog programa, a prikazat će se: "Ta luda vjenčanja" (francuski film, 2. srpnja), "Ringe, ringe, raja" (crtani film sinkroniziran na Hrvatski, 3. srpnja), "Obiteljske veze" (japanski film, 30. srpnja) i "Oto" (crtani film sinkroniziran na Hrvatski, 31. srpnja). Projekcije započinju u 21 sat. Uz to 10. srpnja održat će se pjesnička večer u 2. Mantinjada u Tinjanu u organizaciju Udruge Kosirići, a započet će u 20 sati.

Kolovoz započinje koncertom Rockabilly tria "Brazos-Black Suit Trio" iz Trsta (8. kolovoza u 21 sat), zatim je na redu predstava za djecu "Gospodar otpada" u izvedbi Udruge Berekin" iz Pule (19 sati), "Benov povratak (obiteljska drama, 20. kolovoza 21 sat), "Moje neobično ljeto s Tess" (film za djecu, 21, kolovoza, 21 sat) i na kraju (28. kolovoza, 21 sat) koncert će održati Trio Friks iz Rijeke. Porgram "Počini spod ladonje" završava 8. rujna Eko sajmom proizvoda lokalnih proizvođača.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini