SUPER LILLE

VIDEO-FOTO / Lidija Bačić nastupila u istarskom gradiću i oduševila, a i publika nju. "BILI STE SUPER", PORUČILA JE NA INSTAGRAMU

| Autor: Portal NoviList.hr

Lidija Bačić svojom je pojavom »raspametila« publiku u subotnjoj noći lovranske Marunade.

Na lovranskom parkiralištu Brajdice, zajedno s rock sastavom Dellboysi osigurala je odličnu atmosferu u toploj jesenjoj noći ovogodišnjeg 46. izdanja gastropriredbe.
Lidija Lovran


Bio je to najuzbudljiviji dio manifestacije koji je potrajao do sitnih jutarnjih sati, a u sklopu čijeg programa su se na bini tijekom tri dana, od petka do nedjelje, nizali razni izvođači i ponudili bogat kulturni i zabavni program.

Pravog lovranskog maruna bilo je malo, međutim ponudu ove tradicionalne priredbe upotpunili su kolači i sladoled od maruna, kao i prvo lovransko pivo od maruna - Lovranski mustaćon.

Pivo od maruna, proizvedeno u suradnji s Općinom Lovran, moglo se kušati u 15-ak ugostiteljskih objekata na području Lovrana koji sudjeluju u gastrofešti.

Nakon završenog jučerašnjeg programa, fešta iz centra Lovrana preselit će u svom drugom vikendu u Dobreć, a potom posljednjeg vikenda u listopadu na rasporedu je u Lignju.

Lidija Lovran


Istaknuo je da je to jedna od najposjećenijih gastromanifestacija na Kvarneru u posezoni te da Lovran i cijeli Kvarner trebaju težiti zdravstvenom turizmu kao najperspektivnijoj grani turizma koja može osigurati veću popunjenost izvan sezone i veću potrošnju.

Lidija Lovran

Pritom je nužno, rekao je, očuvati ekološke vrijednosti zavičaja s posebnim naglaskom na pročišćenje otpadnih voda i zaštitu morskog akvatorija. »Time ćemo osigurati veću prepoznatljivost Kvarnera i Hrvatske« – poručio je dr. Simonić

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom