JER SVIRATI SE MORA

Koncert na ljetnoj pozornici: HLADNO PIVO NA PULSKOM KAŠTELU 1. SRPNJA

| Autor: Mladen RADIĆ
Hladno pivo

Hladno pivo


Hladno pivo nastupit će na pulskom Kaštelu u dvorištu Povijesnog i pomorskog muzeja Istre prvog dana srpnja. Na prvi istarski nastup nakon bezkoncertnih pandemijskih mjeseci bend stiže nakon svirke na još jednoj tvrđavi i to onoj u Šibeniku. Koncert na tvrđavi sv. Mihovila rasprodan je za nekoliko dana, a isto se očekuje i u Puli s obzirom na ograničenje od 400 ulaznica.

Hladno pivo svoj su posljednji nastup prije pandemije odradili početkom siječnja 2020. u Francuskoj, nakon čega je uslijedila najveća koncertna pauza za ovaj bend od njihovog nastajanja. Ipak, koncertne aktivnosti polako se vraćaju, pa će se tako grupa pojaviti u niz hrvatskih gradova sljedećih mjeseci. Zastoj u svirkama bend je ispunio autorskim radom te izbacio singl "Kišna nedjelja" kojim najavljuju novi album.

Ulaznice za pulski koncert u prodaju kreću sutra od 9 sati po cijeni od 100 kuna. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 120 kuna. Ulaznice su dostupne na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na www.eventim.hr

Ovaj koncertni program je sufinanciran putem natječaja "Jer svirati se mora" provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija i Hrvatske glazbene unije. Koncert će biti održan u izuzetno limitiranom kapacitetu, uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum